Over Ons

Zintuigelijke organen van honden

Hou je van honden? Als u nog geen viervoeter heeft, kunt u het zich dan veroorloven een hond aan te schaffen? En als je niet de mogelijkheid hebt om een hond te krijgen, maar je houdt heel veel van ze, hoe sterk is je liefde dan?

Tegenwoordig tonen steeds meer mensen hun bezorgdheid voor dieren. Dit is een hot topic, waaraan aandacht wordt besteed in de media, de sociale media, en er worden bepaalde onlinegroepen opgericht om mensen aan te trekken die om zwerfdieren geven, die bereid zijn hun tijd te doneren, en die een donatie willen doen.

Veel mensen krijgen thuis een huisdier, zij kunnen het zich veroorloven, en zij die thuis geen huisdier kunnen krijgen, voederen straatdieren, bezoeken asielen, doen maandelijkse donaties aan de opvang voor dakloze dieren.

Wij zijn hondenliefhebbers en we hebben deze club opgericht, waar we mensen verenigen door één gemeenschappelijk belang – liefde voor honden. De club is opgericht om onszelf een deel van het leven van de dieren te maken en de dieren een deel van hun leven.

Wij schenken niet alleen geld, maar verheffen onze club met mensen die niet onverschillig staan tegenover de benarde toestand van dakloze dieren die in asielen zitten en verzorging en behandeling nodig hebben. We maken foto’s van dieren die een thuis zoeken – de meeste honden in het asiel hebben hun baasje al gevonden – we zamelen geld in voor de behoeften van zwerfhonden en we vertellen ook waar we het geld aan uitgeven.

Daarom noemen we onze club de Oprechte Liefdesclub. En hier houden we je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de asielen die we bezoeken.