Heeft u een Zwitserse Witte Herder en kunt u er helaas zelf niet meer voor zorgen? Bij de RZWH kunt u een vermelding aanvragen op de herplaatsingspagina. Deze service is gratis voor onze leden en alleen bedoeld voor Zwitserse Witte Herders met een stamboom. De fokker van uw Zwitserse Witte Herder moet hierover zijn of worden ingelicht. Wij verwachten van u een eerlijke beschrijving van uw Zwitserse Witte Herder en van de reden waarom uw hond herplaatst moet worden.

Zoekt u een Zwitserse Witte Herder maar wilt u liever een volwassen hond in plaats van een pup, dan kunt u zich bij de herplaatsing aanmelden. Zodra een Zwitserse Witte Herder voor herplaatsing wordt aangemeld, zullen wij contact met u opnemen.

Leon Biël
T  036-5302797    
herplaatsers@rzwh.nl

U wordt vriendelijk verzocht niet meer te bellen na 21.30 uur!

De RZWH brengt eigenaren van een herplaats Zwitserse Witte Herder en eventueel geïnteresseerden met elkaar in contact, maar speelt zelf geen actieve rol bij de herplaatsing. De RZWH kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld door een van beide partijen bij de herplaatsing van een hond.