De aankomende fokkeuringen zijn  op:

Zondag 26 november 2017

De fokkeuring vindt plaats bij:
Manege de Volte
Noord IJsseldijk 10a
3402 PH IJsselstein

Keurmeesters : mevrouw E. Bakker-van de Woestijne en de heer J. Ebels

Zondag 11 maart 2018

De fokkeuring vindt plaats bij:
Dogcenter Zaltbommel
Jan Stuversdreef 4
5315 NZ  Kerkwijk

Keurmeesters: mevrouw A.M. Beenen-Sluyters en mevrouw R. Chiodi-Walraven

Als u met uw hond (reu of teef) wilt fokken conform het Verenigings Fok Reglement van de RZWH moet uw hond hebben deelgenomen aan een fokgeschiktheidskeuring. Deze keuring is uitsluitend toegankelijk voor RZWH-leden.

Aanmelding kan door middel van dit formulier. U kunt dit formulier e-mailen naar: fokcommissie@rzwh.nl vergezeld van scans van de stamboom, registratiebewijs, HD certificaat, ED certificaat, MDR1 uitslag en DM uitslag.

De laatste tijd bereiken ons steeds vaker berichten van fokkers die hun hond(en) –die nog niet in het bezit zijn van de verplichte gezondheidsuitslagen- toch willen aanmelden voor een fokkeuring.
Ondanks dat hier duidelijke richtlijnen voor zijn aangegeven is besloten dat de fokkeuring –voorlopig- toegankelijk is voor honden vanaf 15 maanden.
Goedkeuring volgt echter slechts dan wanneer alle vereiste documenten door de fokcommissie zijn ontvangen en de vereiste minimale leeftijd is bereikt.

De kosten voor de fokkeuring bedragen € 45,00 Euro.  Wij verzoeken u de bestanden te verkleinen tot maximaal 500 kb per document. 
Alleen volledig ingevulde formulier, voorzien van de benodigde documenten, kunnen in behandeling worden genomen.

Tijdens de fokkeuring bestaat de mogelijkheid het gebit van uw hond door de keurmeester te laten controleren en vastleggen. U kunt uw hond hiervoor aanmelden door het aanmeldingsformulier volledig ingevuld te versturen naar fokcommissie@rzwh.nl.

Heeft u vragen, aarzel dan niet en neem gerust contact op met de fokcommissie via e-mail fokcommissie@rzwh.nl

GEBITSCONTROLE
Tevens kunt u zich opgeven voor de gebitscontrole. De minimale leeftijd van uw hond hiervoor is negen maanden. U kunt het aanmeldingsformulier hier downloaden.

Klik op de gewenste keuring voor meer informatie