Zwitserse Witte Herder Kampioensclubmatch Holland Trophy

Op zondag 18 juni 2017 wordt de KCM Kampioensclubmatch Holland Trophy Outdoor gehouden in Malden met keurmeester dhr. J. Ebels
Locatie: Kringgroep Nijmegen
adres   : Heiweg 20
Plaats  : Malden - Nederland 

U kunt zich tot 4 juni 2017 inschrijven. Dit kan via het inschrijfformulier. U kunt zich ook online inschrijven klik dan hier.

 

1e RZWH Nestendag 

23 april 2017 is het zover, de eerste RZWH Nestendag! Het doel van de Nestendag is om liefhebber van ons mooie ras samen te brengen en om als rasvereniging een goed beeld te krijgen van alle witjes. 

Wat houd een Nestendag in?
De Nestendag is een soort nest reünie. Wij hopen namelijk zoveel mogelijk, zo compleet mogelijke nesten te verwelkomen. Naast een vrijblijvend en gratis Funparcours om met je witje aan deel te nemen is er ook een inventarisatie keuring. Hoewel wij met de heer Dick Rutten een zeer ervaren show keurmeester hebben uitgenodigd is de Nestendag absoluut geen show. Zo wordt er niet gekeurd in (leeftijds)klasses, maar per nest het liefst samen met de ouders, zodat de keurmeester ook een verslag kan maken van de nestindruk en of de vader en moeder specifieke eigenschappen hebben doorgegeven. Dit is natuurlijk met name voor de fokkers erg waardevol, maar voor iedereen leuk en leerzaam. Alle deelnemers ontvangen ook een mooi verslag van hun witje. Geen wedstrijd! Tijdens de Nestendag is er geen vorm van competitie. Ook wanneer een hond een schoonheidsfoutje heeft, gecastreerd is of om andere redenen nooit naar een show of fokkeuring zou gaan is deze juist van harte welkom op de nestendag. 

Het doel is om de Nestendag ieder jaar te organiseren voor alle witjes in de leeftijd van 9 – 24 maanden. Tijdens de 1e editie zijn ook oudere nesten welkom, zodat ieder nest de kans krijgt om zich eens te presenteren. 

Kosten
Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Deelname aan de Nestendag kost slechts € 15,- per deelnemende hond. Kortom de Nestendag is de gelegenheid om alle ‘puppy’s’ uit het nest nog eens weer te zien en samen een leuke dag te hebben. 

Honden kunnen individueel worden opgegeven via de RZWH website.
U kunt zich hier inschrijven.
Hopelijk tot 23 april!

 

 

 

I

Workshop Zweetwerk

Een fantastische Workshop Zweetwerk gedaan op 02-07-2016, verzorgd door Honden Op Het Spoor van Rosemarijn Gelauff!
Het vieren van ons 5-jarig bestaan mocht natuurlijk niet ontbreken.
Kijk hier voor een foto indruk van deze gezellige dag met weer super enthousiaste deelnemers.

 

  

De RZWH Doe-Dag 2015 was weer een groot succes met veel prachtige witjes, leuke mensen, interessante workshops en bovenal een super gezellige sfeer!

Om een impressie te krijgen van deze Doe-Dag kunt u hier een kijkje nemen in het fotoalbum: 
Ook kunt u in dit album de portretfoto's vinden die onze fotograaf van uw hond heeft gemaakt om te downloaden.
Heeft u zelf nog leuke foto's die u wilt plaatsen? Voeg ze dan toe en na vrijgave zijn ze voor iedereen te zien in het album!
Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid en/of deelname om van deze dag een geslaagde dag te maken. Hopelijk tot ziens op een van de andere RZWH activiteiten!

 

Kijk hier voor de overige clubactiviteiten en hier voor het fotoalbum